Boka tid direkt hos mig via ett samtal eller ett sms på 070-608 00 99
så svarar jag så fort jag kan.


          Jag älskar inspiration och ibland kommer det från oväntat håll. Här kommer jag att lägga upp inspirerande tips för att öka hälsa och välbefinnande. 

         Andas, andas, andas - Det absolut bästa tipset jag kan ge....
Att lära sig andas medvetet kan hjälpa dig på många fler sätt än att kroppen syresätts. Till exempel kan det ge dig en stund så du hinner reflektera innan du agerar och på så sätt kan göra ett medvetet val istället för att låta din autopilot reagera som den brukar. Det kan ge dig en skön avslappning i kropp och själ. Det kan hjälpa dig att hitta ditt fokus, dämpa oro och mycket mer.

          Blow your own mind once in a while - Utmana dig själv ibland. Gör något som du aldrig gjort förut. Lär dig något nytt. Träna på ditt mod och förbluffas över din inneboende kraft och skatt du har inombords.

         Sträva efter balans - Idag haltar det mesta och många förstår inte vikten av balans i livet. För många skaver livet på olika sätt och för oss alla gäller det att hitta vår egen balans i till exempel arbete-vila och prestation-återhämtning. I mindfulness/compassionträning arbetar vi bland annat med detta och successivt växer ny kunskap och nya insikter fram som man lätt kan applicera i sitt liv.


         Ha kul - Vet du ens vad du tycker är kul idag? Sätt igång - känn inåt - vad aktiverar energin och längtan i dig? Många gånger visste vi tidigt vad vi tyckte var kul och förhoppningsvis gjorde du det mycket som barn. Kan du känna igen känslan när du fick göra det du ville ostört och njöt av fulla drag. Kanske var det att bygga med lego, lägga pussel, leka kurragömma med dina kompisar eller cykla... 

        Gå ut i naturen och njut - Naturen läker - det är idag bevisat via forskning. Gå ut och använd dina sinnen - känn, dofta, titta, lyssna, smaka. Bjud in naturen via alla dina sinnen och bara var. Kanske blir du sugen på att gå barfota, doppa en tå eller två i vattnet, krama ett träd, hälsa på en humla, förundras över en blommas skönhet, lyssna på vinden. Hitta ditt sätt och gör det så ofta som möjligt.