LOTTIE...
          Att hitta sig själv och våga vara autentisk och försöka leva efter det är inte helt enkelt. Livet handlar så mycket om att anpassa sig. Jag anpassade mig nästan till döds - tack och lov var jag väldigt omedveten om vad jag höll på med så det fungerade ganska bra under många år.
          Men det dränerade mig och jag var ofta irriterad och tyckte bagateller var jobbiga (hamna i "fel" kö på ICA, trafiken och liknande vardagliga situationer).

          För många år sedan drabbades jag av en stor sorg, min älskade hund Putte som betydde oerhört mycket för mig dog och året därpå följde ännu en stor sorg, min mamma som också betydde mycket för mig dog och till slut blev det för mycket för mig att bära. Jag var helt omedveten om vad denna sorg skapade i mig och jag hade ingen aning om vad jag kunde göra för att bli av med smärtan inombords.
          Efter några år hade jag helt omedvetet skapat ett liv där mitt egenvärde var noll. Min självkänsla var obefintlig, jag famlade och visste inte vad jag skulle göra. Stressen var olidlig och skapade sömnproblem, fysiska problem och till slut total utmattning.
          Det jag lärt mig av min resa är att det går att komma tillbaka och det går att skapa ett liv där du kan må bra.
Jag är ett levande bevis på att det går och nu brinner jag för att dela med mig till andra så att du inte behöver hamna där jag hamnade. Idag hjälper jag så många jag kan till ett gladare, hälsosammare och mer närvarande liv.

          Min resa har bland annat bidragit till att jag kontinuerligt vidareutbildar mig för att bli ännu bättre på att bidra till en hållbar värld där vi alla kan leva i mer balans och harmoni. Jag brinner för att barn och vuxna ska må bra och blomstra, djur och natur ska frodas och för att du kära människa ska utvecklas och skapa det liv du önskar dig.

Utbildningar:

Friskvårdsguide

LIV instruktör

Undersköterska

Hälsovägledare

Ledarskapsutbildning, I II III

Mentorprogram

Cert Resancoach

Cert Livscoach

Lic Mindfulnessinstruktör

Arndts säljutbildning

Köparskolan, Almi

Dipl Marknadsekonom, Berghs

LOTS ledarskapsutbildning

Grundkurs i Marknadsföring, MIS

Samt fleratalet kurser i personlig utveckling.