HÄLSOVÄGLEDNING         

          Då min hälsa successivt blev allt sämre utan att jag egentligen förstod vad som hände började mitt sökande efter läkning och bot. Det bästa jag kommit i kontakt med hittills är Redox Signalmolekyler som jag tar som kosttillskott varje dag. 
          Vi har alla dessa molekyler i varje cell i kroppen men på grund av vår livsstil klarar inte kroppen att producera det vi behöver. Redan i tolvårsåldern börjar produktionen successivt avta och när vi är runt sjuttio år kan kroppen endast producera runt 10% av vårt behov. Stress, kost, mental inställning, motion, ensamhet - allt i din livsstil påverkar dig.
          Jag har förbättrat min sömn, min ork, min energi, magen som jag haft problem med i många år är mycket bättre och mycket annat. Eftersom Redox Signalmolekyler arbetar på cellnivå ser jag dem som grunden till ett hälsosamt liv.
          För några år sedan gjorde jag en blodanalys och blev förfärad över hur mitt blod såg ut. Efter att jag tagit Redox Signalmolekyler som tillskott i tre månader gjorde jag en ny analys och det var en fantastisk förbättring. Jag blev mycket inspirerad och motiverad att fortsätta sträva efter ett så hälsosamt liv som möjligt och den inspirationen delar jag gärna med mig av. Du kan komma till mig och göra en blodanalys för att se hur statusen i ditt blod är just nu och vad du kan göra för att förbättra din hälsa.

Mitt blod såg ut såhär i mars 2017...

och så här i juni 2017 och än idag...

En hälsoanalys tar ca 90 minuter och jag finns på Upplandsgatan 64 i Stockholm.
Din investering är 1 300 SEK.
Investering för 2 personer vid ett och samma tillfälle 2 000 SEK.
Familjeinvestering 2 vuxna och 2 barn (upp till 18 år) 4 000 SEK
En hälsoanlays börjar med att du fyller i ett formulär som jag mailar dig och som handlar om din hälsa. Vi går igenom vilka hälsoutmaningar du har och vad du vill uppnå.
Sen tittar vi gemensamt på ditt blod och du får personliga råd.
Du får även dina bilder skickade till dig via mail tillsammans med allmänna
råd om hur du kan förbättra din hälsa.