Att hitta sig själv, våga vara autentisk och försöka leva efter det är inte enkelt. Livet handlar för många om att anpassa sig – i relationer, i skolan, på jobbet – ja i alla sammanhang som involverar andra människor. Jag anpassade mig nästan till döds – tack och lov var jag väldigt omedveten om vad jag höll på med så det fungerade ganska bra under många år. Men det dränerade mig och jag var ofta irriterad och tyckte bagateller var jobbiga (hamna i ”fel” kö på ICA, trafiken och liknande vardagliga situationer). Jag stressade jämnt och tyckte inte att jag hade någon tid att vila – oavsett hur trött jag var så kunde jag inte koppla av för mitt arbete (hemma och på jobbet) tog ju aldrig slut. 

Det jag lärt mig av min resa är att det går att komma tillbaka och det går att skapa ett liv där du kan må bra. Jag är ett levande bevis på att det går och nu brinner jag för att dela med mig till andra så att du inte behöver hamna där jag hamnade. Idag hjälper jag så många jag kan till ett gladare, hälsosammare och mer närvarande liv. Min resa har bland annat bidragit till att jag kontinuerligt vidareutbildar mig för att bli ännu bättre på att bidra till en hållbar värld där vi alla kan leva i mer balans och harmoni. Jag brinner för att barn och vuxna ska må bra och blomstra, djur och natur ska frodas och för att du kära människa ska utvecklas och skapa det liv du önskar dig.

För många år sedan drabbades jag av en stor sorg, min älskade hund Putte som betydde oerhört mycket för mig dog och året därpå följde ännu en stor sorg, min älskade mamma som också betydde väldigt mycket för mig dog. Jag hade ingen aning om hur jag skulle sörja eller ens att jag behövde sörja och till slut blev det för mycket för mig att bära. Jag var helt omedveten om vad denna sorg skapade i mig och jag hade ingen aning om vad jag kunde göra för att bli av med tomheten och smärtan inombords.